Příběh apokalyps(y).. PRAVDA VÍTĚZÍ.

´JP´ POEZIE PLUS.. (´4) ´ » Příběh apokalyps(y).. PRAVDA VÍTĚZÍ.

18.1.2022, JP

JÁ JSEM: "PRAVDA I LÁSKA".. ( JESUS OF NAZARETH ..nyní z Prahy JIŘÍ) / Článek aktualizován dne: 20.2.2022 /

Jak to započalo ? Neškodně.

Lidé měli RADOST z toho, že umí vyrobit nějaký ten i šperk, ručně, vykutat jej z rudy ze Země..pro svou milou..

Jiní Lidé, přetransformovali tuto radost na radost z toho, že umí vyrobit obdobným způsobem věci, kterými uměli zabít..i druhého člověka..druhé Lidi.

Jak To pokračovalo ? ..pokračuje ?

Jsou i nadále LIDÉ, kteří mají RADOST z toho, že umí vyrobit šperk, šperky..nejen pro svou milou..

A jsou i nadále LIDÉ, kteří mají radost z toho, že umí vyrobit věci, kterými umí zabít druhého člověka, druhé LIDI, co i nejvíce najednou jich..(například..) Takovým věcem říkají zbraně, vytvořili tak zvaný ,,zbrojní průmysl" si za tím účelem..s tím, že se chtějí ,,přece" mít dobře. Mít co nejvíc, a pokud možno trvale, co nejvíc papírků, vyrobených, a mincí, zvaných ,,peníze"..(například)

Ledovce už takřka roztály, a dotají..(Lidé vyrobili na Zemi, planetě, noho oteplení, průmyslově si, klimatu..) Celkem nic se jim dloho nechtělo pro věc, pro situaci dělat, udělat..a teď už situaci zvrátit nelze. Ledovce zpět nepostaví. A všichni to vědí. V médiích nejraději na zadečcích LIDÉ sedí, a o kravinách hojně i rádi tlachají. Kraviny i různě tak zvané reklamní, billboardové, agentury prezentují..Říkají si, LIDÉ, asi také: ,,TAK SI TO TADY NA ZEMI JEŠTĚ, CO MŮŽEM, POŘÁDNĚ UŽIJEM(e). Což LIDEM zazlívat nelze. Jsou také tací, co si své užívání takové pojali i poněkud nezřízeně.

Jsou LIDÉ, kteří mají úctu ke STVOŘENÍ, k ŽIVOTU, KE ZDRAVÍ, K LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI..ke ZDRAVÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU..cvičí například Hatha_Jógu..s tím souvisí také zdravé stravování.. Aby tomu tak mohlo být, tito LDÉ se dlouhodobě, i mnohdy od malička, zajímají o témata ZDRAVÍ, a praktikují je, co to jde, ve svých životech..

Poznal jsem člověka, který si otevřel v Praze prodejnu se zdarvými potravinami, se zdravým i pečivem. Řekl si, že před obchod postaví 3 malé stolečky se 3x2 židličkami. Přišla MU faktura z Pražského magistrátu za ty 3 stolečky na částku cca 45 tisíc korun za období cca od jara do podzimku. Začal přemýšlet o tom, jak má uhradit nájem prostor, nájem těch 3 stolečků se židličkami, kde si LIDÉ dávají po talíři polévky občas.., jak se má uživit. Zkusil prodávat rozlévaný alkohol. A vychází MU tak CashFlow tak šull null..je rád, když není v minusu, ale obchod zatím díky alko chlastu zavřít nemusel.

Lidé si, hojně, alko chlastem, a různými jedy, které si vkládají do výrobků, kterým říkají PoTraviny, neznalostí principů, o kterých píši ve svém receptáři ForHealthOne.proweb.cz zničili mnohdy zdraví, i svým potomkům..tak..geneticky již předávají nižší imunitu tak těla, vyšší náchylnost k onemocněním.

Jsou aktivity, dobré pro ŽIVOT, PRO ZDRAVÍ, PRO LIDSKOU DŮSTOJNOST, tedy VE KVALITÉ TÉ, včetně například aktivit kulturních PRO RADOST LIDEM, Jsou také aktivity, Lidské, které jsou jen pro to, aby si LIDÉ zajistili tok papírků, mincí, kterým říkají peníze..TO LECKDY PROTO, ABY NEZHYNULI HLADY, ABY SE JIM NEROZPADLY RODINY.., když stát v oblasti sociálního zabezpečení selhává. A pak jsou aktivity, které si LIDÉ vymýšlejí, za účelem toku si těch papírků, mincí, proto, aby jich měli více, nežli potřebují k důstojnému životu si BEZ OHLEDU NA KVALITU PRO ZDRAVÍ, PRO ŽIVOT, PRO LIDSKOU DŮSTOJNOST..a tak máme mezi sebou různé i sobce, autoritáře, z nichž nejednou tito bývají například ti, kteří si jich namastili tak po miliardách takto, nevybíravě. No, jsou tací, kteří se takto snaží zajistit si důstojný pro sebe formát existence, ovšem, na i ůkor druhých, například rozléváním alkoholu jim. Jsou mezi námi různí podnikavci, podnikatelé(ky).. Jsou, bývají, okolnostmi, donuceni, aby vůbec přežili, prodávat alkohol LIDEM. A tak je Český národ národem jedním s nejvyšším počtem alkoholiků v Evropě..možná i na světě. Tomu odpovídá i samozřejmě veškeré dění i politické..realita, i ZDRAVÍ LIDU. Alkoholici prostě nemohou být schopni žít realitu si ZDRAVOU, jak po stránce ZDRAVÍ, tak i politiky.. A tak máme v zemi dnes, 18.1.2022, například i TOTO:

https://POHREB.proweb.cz

Dnes LIDÉ, takto se živící, v oboru tomto podnikající, se vzepřeli vládě, po té, co vlády v Evropě různě, ve světě, zavádějí různě LockDowny..

Nutno podotknout, že LockDown antiCovid19 v roce 2021 na jaře, kdy Mne vláda již po tři čtvrtě roce uposlechla, a zavedla jej, zachránil Český národ před totálním armagedonem, žel již po cca 30 tisících mrvtvých, kdy Mne vláda ignorovala tři čtvrtě roku, a zavedla ten LockDown až když už si nevěděli vůbec se situací rady.  O všem tom se lze dopodrobna dočíst na WebBlogu: ForHealthOne.proweb.cz v tamních www odkazech..i na jiných místech Mého_Písma, jako například i na JesusSchool5.blogspot.com ..kdy smrtnost na Covid19 v té době po té klesla v průběhu pár týdnů na NULU. A tito dnes, kteří se vzepřeli vládě, a těmto opatřením, o těchto opatřeních nejen že se vyjadřují, že jsou zbytečná, ale orrganizují demonstarce po celé republice, dokonce i s přesahem do zahraničí. No, je pravdou, že jak virus mutuje, tak dnes již není tak nebezpečný pro LIDI s oslabenou imunitou, ale je zapotřebí, aby vědci, odborníci, epidemiologové, to stále hlídali. Proto tito odborníci jsou. Není možno, o nich říkat, že jsou naprosto k ničemu..tak to rozhodně není. Tito vzepřenci režimu postavili své aktivity na prvotním heslu proti povinnému očkování antivaxerském..s čímž lze, v rámci LIDSKOPRÁVNA, LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI, SOUHLASIT, ale přifařují si k tomu i další hesla, kontroverzní, která jim mají zajistit fungování jejich provozoven..s rozléváním alkoholu.

Co je TO..prosím, za podnikání ? Rozlévat LIDEM ALKO_CHLAST ?? Je to vcelku snadné zajištění si toku papírků..bankovek..od těch, kdož jsou již alkoholici závislí, ŽE ??!! TO však je značně NEMRAVNÉ. Jak přijdou jiní, ti, kdož se tomuhle nikdy nepropůjčili k tomu, že si z nich, i s Vámi korelující například i některá leckdy média, dělají veřejně prču..prdel, jen proto, že nikdy nenašli dost síly na to, aby z LIDÍ dělali alkoholiky, a tedy si nedokázali například udržet svůj si takto ,,podnikatelský" tok těch papírků, bankovek, v dostatečné míře.,kdy je coby slušňáky i různě s nimi jiní takoví vymetali, vymetli, smetli je do sfér nejednou i sociálního vyloučení, do sfér bezdomovectví..do sfér i exekučního fašismu, například ??!!

Považuji uza velmi smutné, že se mezi LIDMI na Zemi planetě nenašla doposud DOSTATEČNÁ síla, SLUŠNYCH LIDÍ, kteří by se, se znalostí zákonů, i těch Lidskoprávních, postavili, vzepřeli, fašistickému doposud, režimu, ČR.. abychom zde nemuseli mít v ČR situaci tuto: https://POHREB.proweb.cz .  ZA: LIDSKÁ PRÁVA..DŮSTOJNOST, ale ty protesty jsou ve skutečnosti zaměřeny na úzký výběr jejich zájmů, tedy zejména na to, aby nemuseli zavádět LockDowny. Bylo by od milé, dobré, když by dnešní MANIFESTUJÍCÍ..setrvali ve svých manifestacích i nad rámec toho..na změnu systému, za nový světový řád podle Mého Písma, který v podstatě neříká nic jiného LIDEM, nežli aby se navrátili ke kořenům, neničili přírodu, aby si ochraňovali své ZDRAVÍ, co jen mohou, což je i tématem opečovávání Lidské důstojnosti..

VŮČI ČEMU POCHOPENÍ MÍT NEMŮŽU, JE, ŽE O TAKTO TRIVIÁLNÍCH, LEČ POTŘEBNÝCH, SPOLEČENSKY, I ŽIVOTNĚ LID.. STÁT.. NA NICH VYLOŽENĚ ZÁVISLÝ, NA TOM, ZDA JSOU NASTAVENY PARAMETRY LEGISLATIVNÍ PRO PROSPERITU LIDU.., PRO ŽIVOT DŮSTOJNÝ VŠEM.., ŽE TEDY O TAKTO ZÁVAŽNÝCH TÉMATECH, MUSÍM JÁ PSÁT TAKTO DLOUHO.. UŽ CCA 10LET..

LEDCÍCH HOVOŘÍ například ČERVENÁ ČÍSLA ZDE:

https://www.FATAMORGANA.Live

~~~

~~~

 


Webové stránky zdarma